0

euskal… y yo con estos pelos!!!

La euskal party ja s’acosta…. porto bastant temps preparant les tools, les idees, el engine de 64ks… tot!! per poder-ho tenir llest per poder fer una “intro-que-te-cagas-las-patas-abajo” (TM) pero… com sempre, i en contra de la meva voluntat, te n’acabes adonant que la frase “deadline caught me” es completament verídica… joder, contra mes temps tens, més coses fas, però el resultat és sempre el mateix: no ho acabes a temps!!!
Dons be, aquesta vegada li fotré més canya que mai, a programar cada dia com un cabron fins que surti, i si no ho acabo, dons no ho entrego i ho presento a la pròxima party que vingui!! passo d’entregar mes intros inacabades!
“I pongo a mis lectores por testigo que jamás entregaré una intro inacabada!!”

A la pròxima intro que fagi la gent es cagarà a sobre… bueno, o no! jejeje…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

spammer, go home! * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.