0

News….

Hola a tots!!! news… super resume!
– Code: anem fent progressos en el generador de ones, ja ho tinc mes o menys llest… sol em falta temps!! argggg!!! Ah! tambe estic fent un generador de splines… ja veureu ja… 😛
– Code 2: Estic refent el generador de textures, ja que la versio que hi ha publicada es massa limitada i el codi es una basura 😛 per tant, he decidir referlo (sobretot per la part del codi), i intentar que sigui molt mes potent (canals alpha, efectes, etc etc.). Per descomptat, la millora del generador de textures, afectara al generador de objectes, ja que depen directament de ell 😛
– Partys: He anat a la euskal 13: molt guay, produccions impressionants: La 64ks de RGBA alucinant, i la demo de spontz tambe m’ha agradat molt. La party en si molt be, aquest any globalment m’ha agradat més que els altres, si no fos per les dutxes que eren una puta basura, sense aigua calenta, etc etc.

Poca cosa mes… bueno, segur que em deixo algo, pero ja ho escriure mes tard!! apa deuuuu!!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

spammer, go home! * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.