0

Llarga vida a la PS2!

Enmig de consoles d’última generació i consum nadalenc desmesurat en època de crisi, ha caigut a la meves mans una PS2 que estava oblidada a un armari i m’he posat a trastejar amb ella. Al principi li he posat el de sempre, el HDLoader, un HD de 60Gb, targeta de xarxa… i al vicio!
Però al cap de uns dies, entrant per un fòrum vaig veure que ha sortit una meravellosa aplicació que es diu FreeMCBoot, que ve a substituir el boot de la PS2… increïble vamos! A més s’instal·la a la memory card (ocupa uns 1,6Mb) i no fa falta arrancar amb cap disc de PSX ni tenir xip, ni coses rares.
Una vegada arranca el nou boot, apareix un menú amb les opcions típiques de la PS2 (Navegador i Configurar el sistema), més totes les aplicacions adicionals que haguem instal·lat: HDLoader, uLaunchELF, ESR, etc… tot molt bonic!

Per si fos poc, corren milers de tutorials i paquets ja preparats per instal·lar amb les aplicacions més útils. Jo en destaco la uLaunchELF (per executar ELF’s [inclús desde pen drive]), ESR (per jugar a jocs desde DVD-R [prèviament parxejats]), Simple Media player (un reproductor de videos!!! i de moment, bastant bo!!) i HDLoader (como no! per jugar als jocs desde el HD).
Amb aquestes aplicacions convertireu la vostra PS2 en tot un centre multimèdia (bueno, bonito y barato), i a més podreu veure demos que hagueu gravat en un PenDrive (jo per fi he vist la “Aura for Laura” en temps real! brutal!!), jugar a un porrón de jocs que hi han al mercat (Zone of Enders, Katamari, God of War, Metal Gear, Gran Turismo)…

En fi… useu el coco i reuseu el hardware! 😀

Us deixo amb alguns links útils:
FreeMcBoot 1.8b
Megatutorial amb TOT (potser massa i tot!)
La font de tot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

spammer, go home! * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.